Mollerup Golf Club
Mollerup Golf Club

 

slkdfj

Velkommen til Tirsdagspigerne

 
 
Tirsdagspigerne
 
 
Tirsdagspigerne er en klub i klubben for alle ”piger” i Mollerup Golf Club, uanset alder og handicap

 

Tirsdagspigerne arrangerer turneringer for alle pigerne i Mollerup Golf Club. Vi afholder venskabsturneringer med andre klubber, arrangerer udflugter og forskellige weekendarrangementer.
 
Har man lyst, møder man bare op om tirsdagen i tidsrummet kl. 15.00 – 16.15 (undtagen ved gunstart). Alle går ud i en ”tre-bold” fra kl. 15.00 – 16.30. For dem, der ikke har betalt for hele sæsonen, skal betaling ske inden man går ud. Der vil altid være en fra bestyrelsen til stede i turneringsrummet fra kl. 15.00 til kassen lukkes kl. 16.15. Er du ny i klubben eller mangler en at spille med, vil der altid være en eller flere fra bestyrelsen, som du kan starte med at gå ud med. Der vil være præmieoverrækkelse hver gang og mulighed for fælles spisning.
 
Startgebyr er kr. 400,- for hele sæsonen – undtaget turneringer som venskabsturneringer, Rasmus Klump m.v - Betales senest fredag den i. marts 2014 på reg. nr. 1535 konto nr. 4508229658 ellers kr. 40,- (med mindre andet er anført) pr. gang. HUSK lige penge.
 
 
 
Er du ny i klubben eller iøvrigt har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en af Tirsdagspigernes bestyrelsesmedlemmer.  
 
 
 
 
 
 
 Tirsdagspigernes sponsorer.

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 
Website sponsor