Mollerup Golf Club
Mollerup Golf Club

 

Medlemsundersøgelsen 2009

 

Mollerup Golf Clubs første medlemsundersøgelse

I januar-februar 2009 blev den første medlemsundersøgelse i Mollerup Golf Clubs historie gennemført i samarbejde med Dansk Golf Union. Resultaterne i form af en næsten 40 sider lange rapport kan du se ved at klikke HER.   
 
 

Medlemsundersøgelsen sætter noget i gang

Siden resultaterne af medlemsundersøgelsen lå klar sidst i februar, er de blevet studeret nøje af bestyrelse, udvalg, medarbejdere og medlemmer. Spørgsmålet ”Hvad kan vi bruge undersøgelsen til?” er blevet stillet af mange.

 

Undersøgelsen kan opdeles i en række emneområder, som knytter sig til bestyrelsen, udvalg, persongrupper eller enkeltpersoner. Disse har nu haft mulighed for at beskrive, hvorledes der reageres på medlemsundersøgelsen. En række initiativer er allerede taget. Noget er gennemført, og andet forventes at påvirke aktiviteter i tiden fremover. Alle ideer og tanker vil ikke blive gennemført af den ene eller den anden årsag. Nogle af dem vil tage tid at realisere. Men at medlemsundersøgelsen har givet stof til eftertanke mange steder i klubben, kan der ikke herske tvivl om.
Er der spørgsmål/kommentarer til de enkelte indlæg – benyt Debatforum.
 
Hvorledes der reageres på medlemsundersøgelsen inden for de forskellige emneområder, kan du læse om ved at trykke HER.
 
 
Website sponsor