Mollerup Golf Club
Mollerup Golf Club

 

Turneringsresultater 2012

 

GREEN2GREEN - Sensommerturnering

11. august 2012
 
Sponsor: GREEN2GREEN
 
74 glade golfere drog ud i et flot sommervejr og spillede på en rigtig flot bane.
Rigtig positiv stemning, flotte resultater og flotte præmier fra GREEN2GREEN.
En rigtig god golfdag
 
Vindere:
A-rækken:
  1. Søren FischerJacobsen og Frank Pingel      40 point
  2. Per Ole Overgaard og Ernst Hamann             39 point
  3. Jette Steen og H.C. Ralking                               39 point
B-rækken:
  1. Kristian Budolfsen og Søren Eriksen             41 point
  2. Anni Ravn og Lone Borup                                  41 point
  3. BettinaBeran og Helle Bech Trautner             38 point
Nærmest flaget:
 
Hul 1: Helle Sørensen                6,67 m
Hul 7: Ernst Hamann                  6,79 m
Hul 11: Per Ole Overgaard       0,80 m
Hul 16: Søren Eriksen               3,90 m
 
 
 
 

Rasmus Klump

7. august 2012

Det blev en hård kamp i tirsdags, ikke mindst mod vinden, men også mod herrerne, der igen i år vandt den blå hue og dermed håneretten.

Efter turneringen og i læ for blæsten var stemningen høj i restauranten, hvor Simon og Co. serverede lækker mad.

På gensyn til næste år.

Tirsdagspigerne.

Se Linda Askjærs billeder

Se Linda Askjærs billeder.

 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Danmarksserien

4-5 august 2012

Efter en spændende weekend, hvor der var lagt op til både nedrykning og eventuel medaljeslutspil er her nogle indtryk fra weekenden.

Lørdag skulle elitedivisionsholdet vinde på hjemmebane mod Gyttegaard for ikke at rykke ned fra Elitedivisionen. Missionen var klar og holdet var sat rigtigt op til at modtage gæsterne fra Midtjylland.

I 1. foursome måtte Christian Vinther og Lasse Kristensen helt til hul 18 for at afgøre kampen. Lasse drivede greenen fra teested for at sætte pres på modstanderen. Det lykkedes og 1. foursome vandt 1-0.

Billed Knud Storgaard

2. foursome måtte også til 18 for at dele matchen, mens 3. foursome med Knud Storgaard og Simon Lauridsen vandt sikkert 4-3.

4-2 føring efter formiddagen var godkendt og singlerne blev sat op således, vi kunne lægge maksimalt pres på Gyttegaard allerede fra starten. Jacob Pingel i 1. single vandt 3-2, Christian Vinther i 2. single vandt 5-3 mens Knud Storgaard måtte helt til hul 18 for at vinde 1-0. Lasse Kristensen vandt også og da Simon Lauridsen delte sin match, blev det samlede resultat at Mollerup vandt 14-4. Et nyt år Elitedivisionen var sikret, søndag skulle så vise, om vi var parat til at spille med om de helt fine placeringer i elitedivisionen.

 

Søndag var udekamp mod Holstebro, hvor vi med en sejr kunne spille med om medaljer i Elitedivisionen.

Spillerne var igen klar og foursome blev vundet 4-2, bl.a. med klare sejre til Christian Vinther/Lasse Kristensen og Knud Storgaard/Simon Lauridsen. 4-3 vandt begge par, mens Jacob Pingel og Mikkel Markfoged måtte helt til hul 18 for at tabe. Formiddagen var godkendt, og der var en god fornemmelse for, at vi kunne vinde 3 singler om eftermiddagen. Vi lavede en ændret holdopstilling og var godt gearet både i toppen og i bunden af singlerne. De fleste at kampene blev tætte – dog stak Knud Storgaard fra sin modstander og vandt med hele 10-8. En match kan ikke vindes med større cifre, så Knud havde vist vejen for Mollerup. Vores andre matcher blev meget spændende og to endte uafgjort på hul 18 efter gode muligheder til Mollerup for at afgøre det til egen fordel. Det lykkedes dog ikke og samlet set tabte vi 10-8.

Sejre i de to uafgjorte matcher eller en tabt, som var blevet vendt til en vundet, havde været nok til, at vi skulle spille om medaljer.

Samlet set er indsatsen over weekenden godkendt og vi har set niveauet i Elitedivisionen og fået erfaring til at kunne begå os endnu bedre til næste år. Så vi kommer igen – stol på det.

 

2. holdet holdt liv i muligheden for oprykning ved at vinde hjemme lørdag, men tabte ude i Moesgaard i søndag, hvorfor det ikke bliver til oprykning i år.

3. holdet havde sikret sig deltagelse i 4. division næste år og kunne ikke ændre på denne position i løbet af weekenden.

 

Vores Fusionshold på damesiden tabte desværre begge kampe i weekenden, hvisket betyder at damerne må en tur ned i 2. division.

 

Vores seniordivision måtte efter 2 tætte kampe, som begge endte uafgjort desværre se efter en retur billet til 3 division.

 

Venlig hilsen

 

Henrik Vinther

 

Contract Manager

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________Nordea Open - Åbningsturnering 2012      

 

Sponsor: NORDEA 
 

  
Sæson 2012 blev sat i gang søndag den 1. april 2012.  Efter morgenkaffe og standerhejsning trodse 78 spillere det kølige forårsvejr og klarede 18´huller stableford. Efterfølgende var der præmieoverrækkelse med - vanen tro - flotte præmier sponseret af NORDEA.

 

Vindere:

A-rækken:

1. Lasse Torben Kristensen, 39 point
2. Johan B. Knudsen, 28 point
3. Hans GTrautner, 27 point
4. Thomas Ravn Holm, 27 point
 

B-rækken:

1. Stig Stjerna Pedersen, 31 point
2. Hans Erik Barckman, 29 point
3. Kurt Iversen, 29 point
4. Mads Klinge, 29 point
 

C-rækken:

1. Per Ole Overgaard, 33 point
2. Inge Leonhardt, 29 point
3. Lene Barckman, 28 point
4. Jan Nygaard, 28 point
 

D-rækken:

1. Kamilla Kjeldsen, 34 point
2. Mette Kraglund, 32 point
3. Johanne Marie Frank Poulsen, 32 point
4. Svend Erik Have, 30 point
 

Nærmest flaget:

Hul 1: Gerner Johansen, 0,98 m
Hul 7: Torkild Nielsen, 2,43 m
Hul 11: Flemming Jensen, 4,70 m
Hul 13: Hans Trautner, 0,15 m
Hul 16: Søren Mohn, 1,39
 
Fra venstre ses Kaj Aage Hoffmann (turneringsleder), sponsorrepræsentant Michael Terndrup, Nordea, Stig Stjerna Pedersen (B-rækken), Niels Halleløv (turneringsleder), Kamilla Kjeldsen (D-rækken), Ernst Hamann (turneringsleder), Per Ole Overgaard (C-rækken) og Lasse Torben Kristensen (A-rækken og turneringsvinder)
 
 
16. juni 2 generationer
 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

23. juni Sct. Hans

 
Website sponsor